Košarka

Zdovc nakon pobjede od 51 razlike protiv Zagreba: "Pobjeda nije bila upitna, više me brine odgovornost"

Sportnet • četvrtak, 15.02.2018.
Zdovc nakon pobjede od 51 razlike protiv Zagreba: "Pobjeda nije bila upitna, više me brine odgovornost"
Foto: FaH

Nakon prilično lagane pobjede protiv Zagreba u četvrtfinalu Kupa Krešimira Ćosića, trener Cedevite Jure Zdovc našao je i razloge za kritiku svoje momčadi...

PIŠE: Jan Šneler

Prema očekivanju, Cedevita je svladala Zagreb i prošla u polufinale Kupa Krešimira Ćosića, no pobjedu s tako velikom razlikom rijetko je tko mogao očekivati. Podsjećamo, Cedevita je slavila sa 114:63 predvođena mladim Džananom Musom koji je upisao 22 poena. Zagrebu nije pomogla niti vrlo dobra partija Ante Krapića koji je upisao double-double učinak s 19 poena i 11 skokova.

"Pobjeda nije bila sporna. Mene više brine neka odgovornost, nešto što smo radili na treningu zadnja dva dana i neki odnos mladih igrača. To me malo nervira i brine. No, sve u svemu, izrotirali smo sve igrače i došli smo do neke razlike da mladi bez neke moje veće nervoze mogu odigrati do kraja", pomalo i kritičan bio je Jure Zdovc, trener Cedevite.

Jedan od mlađih igrača koji je jučer dobio priliku je i Toni Perković, 19-godišnji bek-šuter. U jučerašnjem slavlju protiv Zagreba, Perković je za nešto više od 25 minuta upisao tri poena uz tri asistencije i jedan skok.

""Ne želim podcjenjivati protivnika, ali to nam je bila trening-utakmica da se samo vratimo u ono što smo radili kroz ova dva dana i da to gradivo utvrdimo", dodao je Perković.

Cedevita će u polufinalu Kupa igrati protiv Zaboka. Susret je na rasporedu u petak u 17 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!