Košarka

Zdovc: "Moramo se dobro pripremiti za Zabok, biti motivirani i skoncentrirani"

Sportnet • petak, 16.02.2018.
Zdovc: "Moramo se dobro pripremiti za Zabok, biti motivirani i skoncentrirani"
Foto: FaH

Prije polufinalne utakmice Kupa Krešimira Ćosića protiv Zaboka, trener Cedevite Jure Zdovc nastoji što prije zaboraviti pobjedu od 51 razlike protiv Zagreba i okrenuti se novom protivniku...

PIŠE: Jan Šneler

Iako je Cedevita prilično lako došla do polufinala Final Eight turnira Kupa Krešimira Ćosića te se sličan ishod očekuje i protiv Zaboka, trener Jure Zdovc ne želi podcijeniti niti jednog protivnika i želi maksimalni angažman od svojih igrača.

"Gledajući ogled Zaboka i Šibenika već sam na poluvremenu rekao da naši protivnici u petak igraju jao dobro. Vidi se dobar rad trenera, imaju kvalitetne igrače, pokazuju momčadsku igru i u obrani i u napadu. Nije iznenađenje da su u polufinalu. Ako ćemo ih i malo podcijeniti lako možemo dobiti po prstima jer čeka nas, uostalom, momčad koja je prije nekoliko dana odigrala egal utakmicu sa Zadrom upravo u ovoj dvorani", rekao je Zdovc.

Zabok je neočekivano slavio protiv Šibenika u utakmici u kojoj su obje ekipe pokazale kvalitetnu i lijepu košarku. Upravo zbog toga jasan je oprez Cedevite jer posrtaj u ovoj fazi sigurno bi bio označen kao neuspjeh u zagrebačkim redovima.

"Već u prvoj utakmici sa Zagrebom smo se stvarno potrudili i bili koncentrirani što je bitno za ovakva natjecanja kao što je kup jer te svaki poraz izbacuje iz igre i nema popravka. Isto tako ćemo se pripremiti i pristupiti susretu sa Zabokom u polufinalu", rekao je košarkaš Cedevite, Filip Krušlin.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!