Nogomet

Hazard: "Lijepo je kada vas uspoređuju s najvećima, Messijem ili Ronaldom, ali ja sam potpuno drugačiji igrač"

Sportnet • utorak, 20.02.2018.
Hazard: "Lijepo je kada vas uspoređuju s najvećima, Messijem ili Ronaldom, ali ja sam potpuno drugačiji igrač"
Foto: EPA

Prije prve utakmice osmine finala protiv Barcelone, najbolji igrač Chelseaja otkrio je na konferenciji za novinare što očekuje od današnjeg dvoboja kao i kako vidi situaciju u Chelseaju...

PIŠE: Jan Šneler

S obzirom na rezultate u prvenstvu, Chelseaju utakmica protiv Barcelone pruža priliku za spas sezone koja ne izgleda dobro za londonski klub. Chelsea je četvrti u Premiershipu, glasine oko odlaska trenera Contea sve su češće te je prilično izvjesno da na ljeto kreće još jedna potpuna rekonstrukcija u momčadi.

Jedan od najvažnijih faktora Chelseajeve momčadi, Belgijac Eden Hazard, ne dvoji kako Chelsea očekuje težak ispit protiv Barcelona na Stamford Bridgeu.

"Kada igramo ovakve utakmice, moramo se iskazati. Ako želiš biti jedan od najboljih, moraš igrati dobro u važnim dvobojima. Svaku utakmicu nastojim igrati najbolji nogomet. Svaki tjedan u Premiershipu. Želite zabljesnuti kada igrate protiv najboljih na svijetu. Ako želim dosegnuti taj nivo igre, moram odigrati odlično", rekao je Hazard na konferenciji za novinare.

Kada igrate sjajno poput Hazarda, nemoguće je izbjeći usporedbe s najvećim igračima na svijetu. Belgijski nogometaš ipak ne želi upasti u zamku izjednačavanja s najboljima, nego ističe kako on ima svoj jedinstveni put.

"Lijepo je kada vas uspoređuju s najvećima, Messijem ili Ronaldom, ali ja sam potpuno drugačiji igrač. Igramo u različitim ligama. Nastojim obavljati svoj posao i dostići njihov nivo zato što su oni najbolji na svijetu. Svake sezone nastojim biti što bolji", dodao je Belgijac.

Na kraju, novinare je zanimalo ima li kakve istine u glasinama oko mogućeg prijelaza Hazarda u redove Real Madrida, na što je belgijski nogometaš odlučno rekao: "Igram za Chelsea već šestu godinu. Jednostavno sam sretan ovdje. Kao što ste rekli, imam još dvije godine ugovora. Sretan sam ovdje, obitelj mi je sretna. Trenutno sam isključivo fokusiran na utakmice do kraja sezone. Ne razmišljam puno o budućnosti zato što nikada ne znate što ona donosi"

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!