Košarka

VIDEO: Ante Žižić uvjerljivo najbolji u pobjedi Canton Chargea

Branimir Korać • četvrtak, 22.02.2018.
VIDEO: Ante Žižić uvjerljivo najbolji u pobjedi Canton Chargea
Foto: EPA

All-Star pauza je iza nas, igrači se vraćaju obavezama u NBA ligi, a Ante Žižić ponovno je prebačen u G-League gdje je noćas predvodio Canton Charge na putu do pobjede protiv Oklahoma City Bluea...

Cleveland Cavaliersi jučer su objavili kako je Ante Žižić ponovno prebačen u Canton Charge, a hrvatski internacionalac odmah navečer sudjelovao je u domaćem susretu protiv Oklahoma City Bluea.

Canton Charge upisao je pobjedu 106:101, a za nju najveće zasluge upravo ima Žižić koji je bio uvjerljivo najbolji pojedinac u svojoj momčadi.

Žižić je odradio 30 minuta i za to vrijeme ubacio je 26 poena (12/17 za dva, 2/4 slobodna), tome je dodao 13 skokova od čega pet u napadu.

Žižića je s 19 poena pratio John Holland, a kod Bluea najistaknutiji su bili Daniel Hamilton s 27 poena, osam asistencija i šest skokova te PJ Dozier s 23 poena i devet skokova.

Canton Charge je tako napokon uspio povezati dvije pobjede i na omjeru je 15-23, a slijedi mu dvoboj protiv Fort Wayne Mad Antsa koji je u Cantonovoj diviziji trenutno vodeći.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!