Zimski sportovi

Ništa od Medveščakove osvete, KAC slavio i u Zagrebu

Branimir Korać • petak, 23.02.2018.
Ništa od Medveščakove osvete, KAC slavio i u Zagrebu
Foto: FaH

Medveščak je u Ledenoj ugostio KAC iz Klagenfurta i tražio prvu domaću pobjedu u play-offu. Međutim KAC je ipak bio bolji i odnio je pobjedu 4:2...

Prije svega nekoliko dana Medveščak je upisao traumatičan poraz u gostima u Klagenfurtu gdje je vodio 3:1 pet minuta prije kraja, 3:2 20 sekundi prije kraja i izgubio 4:3.

Prilika za uzvrat došla je vrlo brzo, Medvjedi su ugostili KAC u Ledenoj, ali nisu uspjeli revanširati se gostima iz Klagenfurta, ponovno su poraženi i još uvijek čekaju na prvu pobjedu na svom ledu u play-offu.

Za razliku od tog susreta u Klagenfurtu, ovdje nije bilo posebne neizvjesnosti, kada je KAC stekao prednost znao ju je sačuvati i na kraju je uzeo sva tri boda.

Nakon prvih 20 minuta na semaforu je stajalo 1:1, KAC je poveo preko Haranda da bi Netik vratio Medvjede u igru, međutim u nastavku susreta gosti su bili bolji.

KAC je postigao tri pogotka, pobjegao na 4:1 i Medvjedi su uspjeli u završnici preko Jozefa Baleja samo smanjiti na konačnih 4:2.

Za dva dana Medvjede očekuje već novi susret i to teško gostovanje kod Salzburga koji je slavio u derbiju kod Vienne s 4:2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!