Nogomet

Klopp: "Niti sekunde nisam razmišljao o odmaranju igrača u utakmici s Portom"

Sportnet • ponedjeljak, 05.03.2018.
Klopp: "Niti sekunde nisam razmišljao o odmaranju igrača u utakmici s Portom"
Foto: EPA

Iako je Liverpool gotovo sigurno prošao u četvrtfinale Lige prvaka nakon što je u Portugalu slavio protiv Porta s 5:0, trener Jűrgen Klopp ne razmišlja o odmoru...

PIŠE: Jan Šneler

Prošle godine je Barcelona šokirala PSG pobjedom 6:1, nakon poraza 4:0 u Parizu, no ove godine šok bi bio još veći kad bi Porto u gostima nadoknadio nedostatak od pet golova razlike. Iako su svi svjesni kako je Liverpool sve riješio već u prvom susretu, trener Redsa Jürgen Klopp ne pristaje na opuštanje.

"Nema govora o odmoru. Porto je pobijedio u svim utakmicama nakon što smo igrali međusobno. Uzvratit će udarac, to je ono što želi. To su ponosni Portugalci i neće se predati. Ako netko misli da će doći ovdje opušteno, ostaviti najbolje igrače doma, grdno se vara. Ovo je Liga prvaka i cijeli svijet gleda", odlučnu izjavu Kloppa prenosi Sky Sport.

Cijelu nogometnu javnost zanima hoće li Klopp ipak najbolje igrače koji već duže vremena igraju u punom pogonu, poput Manea, Salaha ili Firmina, ostaviti na klupi pa po potrebi uvoditi ako bude potrebno. Također, Liverpoolu predstoji i dvoboj Premiershipa u Manchesteru protiv Manchester Uniteda za pet dana.

"Niti sekunde nisam razmišljao o odmaranju igrača u utakmici s Portom. Znam da nam slijedi dvoboj s Manchester Unitedom, ali to ne možemo promijeniti", zaključio je Klopp.

Iako njemački strateg ne vjeruje u opuštanje i uvijek želi da njegova ekipa pruži maksimum u svakoj utakmici, teško je očekivati da će u najjačem sastavu Liverpool nastupiti. Ako se Klopp i odluči za takvu opciju, sumnjamo kako bi riskirao s najboljom ekipom svih 90 minuta. Liverpool dobro stoji u prvenstvu, sjajno izgleda u Ligi prvaka i šteta bi bila da izgubi pokojeg vitalnog igrača u rezultatski možda nebitnoj utakmici.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!