Nogomet

Šuker: "Real Madrid će proći Parižane, vidim ga u finalu u Kijevu"

Branimir Korać • ponedjeljak, 05.03.2018.
Šuker: "Real Madrid će proći Parižane, vidim ga u finalu u Kijevu"
Foto: FaH

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza s uspjehom je nosio i dres madridskog Reala, a vjeruje kako će njegov nekadašnji klub uspješno preskočiti PSG pa i doći do finala u Kijevu...

Real Madrid nosi u Pariz prednost 3:1, a Davor Šuker u razgovoru za Marcu ističe kako je jasno da svi žele skinuti Real s vrha, ali i da to neće biti lako.

"Liga prvaka je potpuno različita od svih ostalih natjecanja. Ako je Real Madrid fizički potpuno spreman, može pobijediti svakoga. Vidjelo se to i prošle sezone u finalu, svi su pričali koliko je Juventus obrambeno moćan, ali nije mogao ništa u tom susretu. Nadam se da ćemo gledati Real i ove godine u finalu. U nogometu svi gledaju kako skinuti onog tko je na vrhu i nije jednostavno toliko dugo zadržati se tamo. Mnogi klubovi žele skinuti Madriđane, vjeruju da su favoriti na papiru, ali Real Madrid je psihički čvrst i pobjeđuje."

Šuker nije znao objasniti zašto Real Madrid igra toliko bolje u Ligi prvaka nego u La Ligi.

"To je pitanje za trenera, nema potrebe za nekim savjetima jer potpuno vjerujem u Zinedinea Zidanea i nadam se da će mu Florentino Perez dati novi ugovor."

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza uvjeren je da će Real Madrid proći Parižane.

"Real će postići barem jedan gol, ali mora igrati kao da je 0:0. PSG ima sjajne igrače koji vam mogu stvoriti puno problema, ali igrači Reala znaju kako proći dalje, a taj prvi susret puno im je pomogao s psihološke strane."

Parižani u uzvratu neće moći računati na Neymara.

"To je nogomet, ima i Real dosta ozlijeđenih igrača, ali o tome se toliko ne priča. Neymar je sjajan igrač, jedan od najboljih na svijetu, ali imat će zamjenu. Najvjerojatnije će to biti Di Maria koji će također pružiti sve od sebe."

Šuker ističe kako nogomet ubrzano napreduje i kako stvari danas i prije deset godina nisu iste.

"Sve se potpuno promijenilo. Kada gledam utakmice, shvaćam koliko je sve otišlo naprijed u posljednjih deset godina. I dalje se trći 10-12 kilometara po susretu, ali sve je fizički zahtjevnije."

I za kraj Šukerova prognoza: "Real Madrid prolazi dalje i odlazi do finala."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Duje7706.03.2018. u 23:04
    Svaka čast predsjedniku Davoru, sve šta kaže obistini se!
    Duje77
  • Torca-Dubrava06.03.2018. u 12:07
    ..MRŠšššššš....nelegalni....uhljebe....
    Torca-Dubrava
  • Obrisan korisnik05.03.2018. u 21:46
    kad ti vidim facu...dobijem proljev
    Obrisan korisnik