Nogomet

Juventus u uzvratu protiv Tottenhama bez Marija Mandžukića

Mihaela Bradovski • utorak, 06.03.2018.
Juventus u uzvratu protiv Tottenhama bez Marija Mandžukića
Foto: EPA

Juventus je objavio listu kandidata za dvoboj protiv Tottenhama, na njemu je Gonzalo Higuain koji se oporavio od ozljede, ali nema Marija Mandžukića zbog problema s mišićem...

Jedna od utakmica sezone je pred Juventusom, Stara dama gostuje u Londonu kod Tottenhama u uzvratu osmine finala Lige prvaka. Prvi susret završen je 2:2, Spursi su u dobroj poziciji i vjeruju da mogu do četvrtfinala.

Massimiliano Allegri objavio je listu od 21 igrača koji se nalaze u konkurenciji za nastup protiv Tottenhama, a na toj listi nema hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića.

Mandžukićev nastup bio je pod znakom upitnika, problemi s mišićem još uvijek nisu zaliječeni i Allegri u ovom susretu neće imati Mandžukića na raspolaganju.

Dobra vijest za Juventusovog trenera je oporavak Gonzala Higuaina koji je prošao testiranja na posljednjem treningu i najvjerojatnije će zauzeti poziciju u prvih 11.

U konkurenciji je ponovno i oporavljeni Mattia De Sciglio koji bi trebao biti na klupi, a osim Mandžukića nema niti Federica Bernardeschija koji je vrlo dobro odradio prvu utakmicu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!