Ostali sportovi

Izaslanstvo Kosovskog olimpijskog odbora boravilo na obuci u HOO-u

Sportnet • četvrtak, 08.03.2018.
Izaslanstvo Kosovskog olimpijskog odbora boravilo na obuci u HOO-u

U trodnevnom radnom posjetu Hrvatskom olimpijskom odboru (HOO) boravilo je peteročlano izaslanstvo Kosovskog olimpijskog odbora (KOO). Tradicionalno prijateljstvo dvaju naroda i dvaju olimpijskih odbora rezultiralo je razmjenom iskustava i svojevrsnom obukom zaposlenika KOO-a u nekoliko poslovnih segmenata (marketing, pravo, financije, mediji).

U sastavu izaslanstva iz Prištine boravili su: voditelj projektnog odjela Jeton Rudari, financijski direktor Endrit Syla, izvršna pomoćnica direktora Rejhan Halili, pravna referentica Blerina Imeri i glasnogovornik KOO-a Kushtrim Krasniqi.

Na završnom sastanku u prostorijama HOO-a gosti iz Kosovskog olimpijskog odbora istaknuli su da se s puno korisnih praktičnih saznanja vraćaju kući te su zahvalili HOO-u na gostoprimstvu i obuci. Glasnogovornik KOO-a Kushtrim Krasniqi istaknuo je kako je nogomet najpopularniji sport na Kosovu, ali da su iznimno popularni i borilački sportovi, posebno judo, nakon za njih povijesne zlatne olimpijske medalje Majlinde Kelmendi u Riju 2016. godine. Prema njegovim riječima, hrvatski će nogometaši imati na Kosovu brojne navijače tijekom SP-a u Rusiji. Poželio je „vatrenima“ da napokon odu do kraja.

Nadam da ovaj prvi neće biti i naš posljednji susret. I ubuduće vam stojimo na raspolaganju za sve vrste savjetodavne pomoći kako bi vaš olimpijski odbor bio što efikasniji u radu", kazao je glavni tajnik HOO-a Josip Čop.

Izaslanstvo s Kosova završilo je posjet HOO-u razgledavanjem zagrebačkog Gornjeg grada. Uoči odlaska pozvali su svoje domaćine na uzvratni posjet Prištini.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!