Košarka

Laso potvrdio: "Luka Dončić propušta El Clasico i gostovanje u Milanu"

Branimir Korać • petak, 09.03.2018.
Laso potvrdio: "Luka Dončić propušta El Clasico i gostovanje u Milanu"
Foto: EPA

Real Madrid u četvrtak je u Euroligi bio uspješniji od Panathinaikosa, nastupio je bez Luke Dončića, a nakon susreta potvrđeno je kako će mladi košarkaš još neko vrijeme biti van parketa. Propustit će barem naredne dvije utakmice...

Madriđani su odigrali odličnu utakmicu protiv Panathinaikosa i na kraju su zasluženo slavili 92:75. Do pobjede su došli bez prve zvijezde i najboljeg europskog mladog igrača, Luke Dončića, na kojeg neće moći računati još neko vrijeme.

"Luka ima ozljedu bicepsa i iako nije posebno ozbiljna situacija, nećemo ga imati na raspolaganju desetak dana. Sigurno je da neće igrati u nedjelju u Barceloni te u utorak u Milanu", potvrdio je Pablo Laso.

Laso je imao razloga u četvrtak za zadovoljstvo, Madriđani su nadigrali Grke i to oslabljeni, a posebno se istaknuo Fabien Causeur koji je zasluženo zaradio trenerove pohvale.

"Odradili smo vrlo dobar posao kroz svih 40 minuta. Dobro smo krenuli u susret, jedino smo u prvom poluvremenu imali problema u skoku. Kada smo kasnije to popravili, potpuno smo kontrolirali dvoboj. Napravili smo dobar posao u obrani protiv sjajne momčadi. Fabien je odigrao sjajnu utakmicu, ali mene zanima momčad, a tu smo bili spektakularni."

Real dobro gura i u Euroligi i u španjolskom prvenstvu gdje drži prvo mjesto koje može samo učvrstiti u nedjelju u Barceloni u El Clasicu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!