Košarka

Milwaukee Bucksi raskinuli ugovor s Mirzom Teletovićem

Branimir Korać • nedjelja, 11.03.2018.
Milwaukee Bucksi raskinuli ugovor s Mirzom Teletovićem
Foto: EPA

Mirza Teletović nije više član Milwaukee Bucksa. Košarkaš iz Bosne i Hercegovine ostao je bez ugovora nakon sporazumnog raskida suradnje...

Još od prosinca Mirza Teletović nije bio u konkurenciji za nastup zbog zdravstvenih problema, a vrlo je upitno kada će uopće dobiti dozvolu za povratak. Plućna embolija odvojila ga je od parketa, a Teletović se nada kako će tijekom ljeta pronaći novi angažman.

GM Bucksa Jon Horst potvrdio je kako je do ove odluke došlo nakon više konzultacija s liječnicima te kako je najvažnije zdravlje igrača, a zatim sve ostalo. Ove sezone Teletović nije bio u planu za povratak, a nada se kako bi nakon ljeta i odmora ipak mogao ponovno zaigrati.

Nakon dolaska u Milwaukee iz Phoenix Sunsa 2016. godine, Teletović je igrao važnu ulogu s klupe, a ove sezone odigrao je tek deset utakmica i prosječno ubacivao 7.1 poen uz 46 posto šuta za tri poena.

Inače Milwaukee je Teletoviću treći NBA klub u karijeri, 2012. godine došao je u ligu iz Baskonije te tri sezone nosio dres Brooklyn Netsa, zatim je jednu sezonu proveo u Sunsima i sada na kraju u Bucksima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!