Nogomet

Juniori Rijeke remizirali s Juventusom, Kulenović spasio Staru damu od poraza

Branimir Korać • utorak, 13.03.2018.
Juniori Rijeke remizirali s Juventusom, Kulenović spasio Staru damu od poraza
Foto: Kristijan Komarica

Juniori Rijeke i ove godine sudionici su poznatog Viareggio Cupa, a u susretu prvog kola grupne faze igrali su protiv Juventusa. Imali su pobjedu u rukama, ali mladi hrvatski reprezentativac Sandro Kulenović spasio je Staru damu...

Riječani imaju razloga za žaljenje nakon prvog susreta u skupini Viareggio Cupa. Protivnik im je bio Juventus i imali su veliku priliku doći do punog plijena i velikog skalpa.

Odlično su krenuli u utakmicu i već nakon 25 minuta vodili su 2:0. U 12. minuti Svetić je osvojio loptu i pronašao Črnka koji dobro puca s ruba kaznenog prostora i zabija za vodstvo.

U 24. minuti već je 2:0. Črnko je ovaj put bio asistent, ubacio je iz slobodnog udarca, a Lepinjica glavom poslao loptu u mrežu.

U završnici prvog poluvremena centimetri su dijelili Riječane od trećeg pogotka, Lepinjica je iz slobodnog udarca dobro pucao, ali zatresao vratnicu.

U drugom dijelu Juventus je ipak uspio doći do boda. Prvo je u 67. minuti Sandro Kulenović realizirao kazneni udarac za smanjenje zaostatka, a onda je u sudačkoj nadoknadi pobjegao riječkoj obrani i postavio konačnih 2:2.

U drugom susretu skupine Benevento je bio uspješniji od sastava Euro New Yorka s 3:0, a upravo ova selekcija bit će sljedeći protivnik Riječana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!