Košarka

Larry Nance propušta Blazerse, Ante Žižić kreće u startnoj petorci

Branimir Korać • četvrtak, 15.03.2018.
Larry Nance propušta Blazerse, Ante Žižić kreće u startnoj petorci
Foto: EPA

Cleveland Cavaliersi igrat će večeras u gostima kod zahuktalog Portlanda, a nastupit će značajno oslabljeni. Kevinu Loveu i Tristanu Thompsonu na listi odsutnih pridružio se i Larry Nance...

Ne tako davno Ante Žižić bio je na kraju klupe Cleveland Cavaliersa i balansirao između Cavsa i Canton Chargea. Tyronn Lue nije mu dovoljno vjerovao, no kako su ozljede nagrizle roster Clevelanda, morao je Lue posegnuti i za Žižićem.

Pokazalo se kako mu je slobodno mogao i ranije pružiti konkretniju minutažu, Žižić je u posljednjim utakmicama odlično reagirao, a večeras protiv Portland Trail Blazersa krenut će i u startnoj petorci te vrlo vjerojatno imati i zapaženiju minutažu.

Naime ovaj susret propustit će i Larry Nance zbog problema s mišićem, a dobra vijest za Cavse u poplavi loših je kako će Rodney Hood vjerojatno biti sposoban za nastup.

Gostovanje u Oregonu bit će vrlo teško za Cleveland, dočekuje ga domaćin koji je u velikoj pobjedničkoj seriji, Damian Lillard je u ovom trenutku igrač koji je u najboljoj formi u ligi dok Cavsi igraju dosta promjenjivo i ovise isključivo o raspoloženju LeBrona Jamesa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!