Košarka

Butler željno iščekuje povratak na parket: "Želim igrati i pomoći momčadi"

Branimir Korać • ponedjeljak, 19.03.2018.
Butler željno iščekuje povratak na parket: "Želim igrati i pomoći momčadi"

Jimmy Butler još uvijek se oporavlja od operacije meniskusa, a vrijeme povratka sve je bliže. Iako su prvotne procjene govorile o pauzi od oko četiri do šest tjedana, cilj je vratiti se neposredno prije doigravanja...

Prošlog mjeseca Jimmy Butler završio je na operaciji meniskusa nakon što je zaradio ozljedu u susretu protiv Houston Rocketsa i još uvijek nije u potpunosti spreman za povratak. No, sezona ulazi u samu završnicu, a Butlerov cilj je vratiti se na parket prije doigravanja.

Bez njega Timberwolvesima ne ide najbolje, otkako se van parketa Minnesota je na omjeru 4-5 i trenutno je s omjerom 40-31 u grčevitoj borbi za doigravanje.

"Ne mogu dati točan datum, ali želim igrati i pomoći momčadi. Uvjeravam vas da kad se vratim neću biti u formi, ali sa svakom utakmicom izgledat će to sve bolje i prirodno je da ću s vremenom uhvatiti pravi ritam."

Najveći posao u rehabilitaciji je odrađen i može se očekivati vrlo skori povratak Butlera na parket, prvo kroz limitiranu minutažu, a onda i u punom opsegu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!