Nogomet

Alonso: "Morata je razočaran zbog nepozivanja u reprezentaciju"

Mihaela Bradovski • utorak, 20.03.2018.
Alonso: "Morata je razočaran zbog nepozivanja u reprezentaciju"
Foto: EPA

Marcos Alonso dobrim nastupima u dresu Chelseaja zaradio je poziv u španjolsku reprezentaciju, a njegov klupski suigrač Alvaro Morata zbog upravo suprotne forme, ostao je bez pozivnice...

Pred Španjolskom su prijateljske utakmice protiv Njemačke i Argentine, a među onima koji nisu na popisu Julena Lopeteguija su i Alvaro Morata i Cesc Fabregas. Takva odluka je čini se više pogodila napadača Chelseaja koji je očekivao pozivnicu.

"Alvaro je bio razočaran kada je saznao da nije na popisu. Prošao je kroz nekoliko teških mjeseci zbog problema s leđima, sada je ponovno zdrav i u posljednjoj utakmici postigao je i pogodak.Nadam se da će nam u klubu pomoći u završnici sezone i na kraju biti i na Svjetskom prvenstvu", istaknuo je Marcos Alonso koji, pak, ima priliku debitirati.

Moratina forma, izuzev početkom sezone, je izrazito loša, imao je niz od čak 13 utakmica bez postignutog pogodaka i teško da je uopće mogao razmišljati o pozivnici s takvim nastupima.

Alonso je pozivnicu potpuno zaslužio, jedan je od istaknutijih igrača Conteove momčadi i s 27 godina napokon je pozvan u reprezentaciju.

"Nisam se previše zamarao s tim, moj posao bio je igrati dobro u dresu Chelseaja i pomoći u ostvarenju ciljeva. Pozivnica je došla kao iznenađenje, ali i nagrada za sve dobro napravljeno proteklih godina. Ovo ne vidim kao ispit već kao priliku. Izbornik me poznaje iz mlade reprezentacije i ovo vidim kao priliku za pokazivanje kako mogu igrati u reprezentaciji i tu i ostati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!