Nogomet

Subašić: "Dobra škola"; Vrsaljko: "Ne treba očajavati"

hns.family • subota, 24.03.2018.
Subašić: "Dobra škola"; Vrsaljko: "Ne treba očajavati"

Hrvatski reprezentativci Danijel Subašić i Šime Vrsaljko ponudili su svoje viđenje prijateljske utakmice s Peruom, po završetku ogleda na stadionu Hard Rock...

Hrvatski vratar Danijel Subašić dva je puta morao po loptu u mrežu u prvom ogledu američke turneje. Pogotke za Peru postigli su Carrillo i Flores, a Vatreni su priznali da to nije bilo njihovo pravo izdanje.

"Igrali smo uspavano, loše smo ušli u susret i događale su nam se pogreške. No, i to je dobra škola, i moramo se okrenuti idućim utakmicama, počevši s Meksikom. Moramo se pripremiti za ono što je najvažnije, a to je Svjetsko prvenstvo. Kada bude najvažnije, bit ćemo na najvišoj razini. Peruanci su igrali oštro, bili su agresivni, ali to je njihov stil. Mi smo bili možda i malo premekani, gubili lopte gdje nije trebalo, a postigli su i sretan pogodak iz odbijanca. Očekujem da Hrvatska u budućnosti pruži više", izjavio je reprezentativni čuvar mreže.

Šime Vrsaljko, desni branič Vatrenih, uvjeren je kako na turniru u Rusiji neće biti propusta:

"Ne treba očajavati, bolje da se ovo dogodilo sada nego kasnije pa da vidimo u kakvom smo stanju. Moramo poraditi na nekim stvarima i gledati pozitivno, vjerujem da ćemo biti pravi na Svjetskom prvenstvu. Praktično smo sami sebi postigli pogotke, a Peruanci su dobro izlazili u protunapade nakon naših grešaka. No, uvijek je bolje igrati ovako jake utakmice nego pobjeđivati slabije suparnike s pet ili šest pogodaka razlike".

FOTO: Alejandro Rubin

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • vjesu24.03.2018. u 14:20
    Mi redovno gubimo kad protivnik igra tvrdo i agresivno. Zato mi i gubimo protiv americki ekipa, oni igraju strasno agresivno. I ako ne odgovoris istom mjerom (a u nas su pretezno svi finjaci) i carinis loptu onda nemas sanse. Nikad se naucit!
    vjesu