Košarka

Evan Turner ponudio se za plaćanje kazne Thunderovog rookieja

Branimir Korać • ponedjeljak, 26.03.2018.
Evan Turner ponudio se za plaćanje kazne Thunderovog rookieja
Foto: EPA

Dvoboj između Oklahoma City Thundera i Portland Trail Blazersa obilovala je povišenim tenzijama, pravi play-off dvoboj, a sve je kulminiralo sukobom u kojem su četvorica igrača zaradili tehničke pogreške...

U borbi za loptu između Eda Davisa i Terrancea Fergusona, došlo je do naguravanja, Davis je odgurnuo Fergusona na parket nakon čega su rookie Thundera i Russell Westbrook krenuli na Davisa.

Ubrzo su se umiješali i ostali igrači, a najagresivniji bio je Evan Turner koji je zajedno s trojicom već spomenutih zaradio tehničku pogrešku.

Nakon susreta Turner je razgovarao s Fergusonom i ponudio mu plaćanje kazne smatrajući kako on snosi dio krivice za to i da će lakše izdvojiti dolare nego Ferguson.

"Iskreno, on je valjda deset godina mlađi od mene. Rekao sam mu da ću ja platiti kaznu, takve stvari se događaju, to je sport. Respektiram protivnike, bore se jednako kao i mi, bila je to vrlo borbena utakmica. Osjećam se ružno zbog toga, jednostavno sam odgurnuo prvu dvojicu koju sam vidio. Žao mi je Fergusona, on je 19-godišnji klinac, naravno da ga respektiram", rekao je Turner.

Inače, Turner će prema ugovoru ove sezone zaraditi 17.1 milijun dolara, a Ferguson tek 1.8 milijuna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!