Košarka

Šarić: "Neka nam dođe bilo tko, samo ne želim igrati protiv LeBrona"

Branimir Korać • petak, 30.03.2018.
Šarić: "Neka nam dođe bilo tko, samo ne želim igrati protiv LeBrona"
Foto: EPA

Dario Šarić s Philadelphijom se polako priprema za doigravanje, a otvoreno poručuje kako želi izbjeći jednog protivnika - Cleveland Cavalierse i LeBrona Jamesa...

Bez obzira što Philadelphia sada izgleda jako dobro, a Cleveland Cavaliersi uz sve svoje probleme još uvijek nisu u izdanju u kakvom se očekuju, posve je razumljiva želja Darija Šarića da se ove dvije momčadi izbjegnu u doigravanju.

"Ne želim igrati protiv LeBrona. On je definitivno među dva-tri najbolja igrača u povijesti košarke. Bilo tko može doći, ali želim izbjeći dvoboj protiv LeBrona", istaknuo je Šarić za NBC.

Da Cleveland Cavaliersi nemaju LeBrona, doigravanje bi bio pusti san, no s njim ne samo da će igrati u doigravanju već će tamo igrati i važnu ulogu.

Cavsi su iskusnija momčad od Philadelphije kada je u pitanju play-off košarka, a dobro znamo da se u NBA ligi košarka dijeli na tri faze: do All-Stara, nakon All-Stara kada kreće hvatanje pozicija za doigravanje i na kraju doigravanje. Što sezona ide više svom kraju, igra se sve čvršće i agresivnije, oni najbolji tada su uistinu najbolji stoga Cavsi s Jamesom nisu samo Šariću nepoželjan protivnik.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!