Nogomet

Ronaldo: "Nisam očekivao da će lopta ući", Zidane: "Moj gol iz finala je ljepši"

Branimir Korać • srijeda, 04.04.2018.
Ronaldo: "Nisam očekivao da će lopta ući", Zidane: "Moj gol iz finala je ljepši"
Foto: EPA

Pogodak za povijest, kako ga opisuju diljem svijeta, podignuo je i navijače Juventusa na noge za zaslužene ovacije Cristianu Ronaldu. Nema većeg priznanja nego kada ti u tako velikoj utakmici i protivnički navijači zaplješću...

Kada je Cristiano Ronaldo fenomenalnim škaricama svladao Gianluigija Buffona i povisio na 2:0 te tako praktički Juventus izbacio iz igre za polufinale, navijači torinskog kluba pridružili su se Realovim u oduševljenju i dugačkim pljeskom nagradili velemajstorski potez.

"Gol je bio fantastičan, što mogu reći, fantastičan, ali nisam očekivao da će lopta ući. No radije bih govorio o našoj igri, zabili smo tri gola sjajnoj momčadi poput Juventusa. Naravno da sam sretan, igrali smo jako dobro, postigao sam dva gola, bila je to sjajna večer", istaknuo je Ronaldo.

Podatak koji je Marca izbacila je nevjerojatan. Ronaldo je kod tog pogotka imao nogu na visini od čak 2.38 metara čime bi gotovo zakačio nogom gredu da je bio u razini gola.

Iako su ga već svi u euforiji proglasili najvećim golom u povijesti, Zinedine Zidane kroz šalu poručuje kako je njegov gol iz finala Lige prvaka protiv Bayera još ljepši.

Naslovnica Gazzette najbolje dočarava Ronaldovu genijalnost.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!