Rukomet

Treći dan Jarun kupa donio vrhunske dvoboje u rukometu na pijesku

Sportnet • ponedjeljak, 30.04.2018.
Treći dan Jarun kupa donio vrhunske dvoboje u rukometu na pijesku

I treći dan Jarun kupa je iza nas. Možda čak i najzanimljiviji dan ovogodišnjeg izdanja ovog jakog europskog turnira.

Dan su otvorile dvije ponajbolje ženske ekipe iz Hrvatske, Kontesa Nera i Detono Zagreb. U ovom zagrebačkom derbiju iskusne Kontese svladale su pomlađeni Detono i tako upisale prvu pobjedu na ovogodišnjem turniru. U isto vrijeme na drugom terenu mlađa ekipa BHC Sesveta skoro je došla do iznenađenja turnira.

Naime, mladi Sesvečani uzeli su prvi set ekipi BHC Nevažni koju čine igrači iz Premijer Lige. Ipak, Nevažni su osvojili drugi set te pobjedu potvrdili na raspucavanju.

Sjajnu utakmicu odigrali su i gosti iz nizozemske ekipe TSHV Camelot i mađarske ekipe BHC Beach Stars. Mađarska ekipa također je tek nakon raspucavanja i mnoštva vrhunskih poteza došla do pobjede.

Neočekivanu pobjedu ostvarila je i novosnovana ekipa BHC Ban koja je svladala ovogodišnje sudionike na Mastersu, srpsku ekipu BHC 2areg.

Ako do sada niste, nedjeljni dan bi vam definitivno trebao biti pozivnica da dođete na ŠRC Jarun i pogledate jednu od sjajnih utakmica. Igrač BHC 2arega, Nikola Perleta izjavio je: „Dugo nismo bili u Zagrebu i sretni smo da smo napokon ovdje. Turnir nismo dobro otvorili, imamo tešku skupinu i moramo se potući za svaki set. Vrijeme je sjajno, atmosfera ne može biti više prijateljska, a utakmice napetije. Pozivam sve da dođu i pogledaju što više utakmica.“

Filip Škrlec

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!