Košarka

Embiid i Brown složni: "Ovo nije prava slika momčadi"

Petar Jenjić • utorak, 01.05.2018.
Embiid i Brown složni: "Ovo nije prava slika momčadi"

Uvjerljivi su bili Boston Celticsi u prvoj polufinalnoj utakmici doigravanja protiv Philadelphia 76ersa. Unatoč brojnim problemima Celticsi nastavljaju oduševljavati, za razliku od Sixersa koji su potpuno podbacili i morat će igrati puno bolje u nastavku serije...

Philadelphia 76ersi nisu odigrali dobru prvu utakmicu polufinalne serije Istoka protiv Boston Celticsa. U TD Gardenu domaćin je apsolutno dominirao većim dijelom utakmice, ubacio ukupno 17 trica i u konačnici slavio sa 117:106.

Očekivano nezadovoljan izvedbom bio je Joel Embiid koji je svjestan kako mogu i moraju odigrati puno bolje.

"Sve kreće od obrane koja je bila loša. Sve je bilo loše večeras. Ovo nije naša prava slika jer mislim kada smo svi na visini zadatka da smo najbolja obrambena momčad lige. Puno stvari koje smo planirali nismo uspjeli ostvariti."

Brett Brown istaknuo je kako je ovo jedna od najlošijih obrambenih utakmica koju je njegova momčad odigrala.

"Kada gledate na utakmicu, i obrambeno i napadački, ovo nije naša prava igra. Celticsima treba dati kredita jer mislim da nikako nismo bili u susretu. Moramo popraviti neke stvari."

Sixersi su nakon izbacivanja Miami Heata imali šest dana odmora. Kao jedan od razloga poraza to je istaknuo i razigravač Ben Simmons.

"Celticsi su došli potpuno spremni, a mi kao da smo zahrđali. Nismo najbolje reagirali na dobru igru protivnika."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!