Nogomet

Dalglish: "Bit će zanimljivo vidjeti dvoboj Lovrena i Firmina na Anfieldu"

Branimir Korać • srijeda, 02.05.2018.
Dalglish: "Bit će zanimljivo vidjeti dvoboj Lovrena i Firmina na Anfieldu"
Foto: FaH

Brazil i Hrvatska pravi ispit spremnosti za Svjetsko prvenstvo imat će u prijateljskom dvoboju koji će biti odigran u Liverpoolu neposredno prije puta za Rusiju...

Hrvatska 3. lipnja na kultnom Anfieldu igra pripremni susret protiv Brazila, a jedan od onih koji s velikim zanimanjem očekuje ovaj dvoboj je i legenda Liverpoola Kenny Dalglish.

"Svi vole gledati Brazil, a kako je riječ o utakmici neposredno prije puta u Rusiju, zaigrat će u vrlo snažnom sastavu. Čak i fazi obrane vrlo je jak s dvojicom fantastičnih braniča Thiagom Silvom i Marquinhosom. Brazil je definitivno reprezentacija koju ćete uvijek s užitkom pogledati."

U tom susretu na suprotnim stranama naći će se suigrači iz Liverpoola Dejan Lovren i Roberto Firmino.

"Nikada nisam imao problema s nastupom protiv klupskih suigrača u reprezentativnom dresu. U tom trenutku oni su vaši protivnici. Bit će zanimljivo vidjeti kako će Dejan odigrati protiv Firmina, ali i Hrvatska ima općenito vrlo snažnu momčad s Lukom Modrićem i Marijom Mandžukićem, tu su sjajni igrači koji vam mogu stvoriti probleme", ističe Dalglish.

Liverpool večeras igra uzvrat Lige prvaka protiv Rome i čuva prednost 5:2 iz prvog susreta. Dalglish se nada prolazu u finale i borbi s Real Madridom za titulu.

"Sjenu na sjajan nastup Liverpoola protiv Rome stavila su ta dva kasno primljena gola, ali nitko Redsima ne može oduzeti činjenicu da su odigrali fantastičnu utakmicu. Postići protiv talijanske momčadi pet golova je nevjerojatan doseg i odlazak na uzvrat s tri gola prednosti jasno vas stavlja u poziciju da možete gledati prema naprijed."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!