Tenis

Franko Škugor bolji od Antonija Šančića u dvoboju parova

Petar Jenjić • srijeda, 02.05.2018.
Franko Škugor bolji od Antonija Šančića u dvoboju parova

Franko Škugor i Denis Molčanov plasirali su se u četvrtfinale igre parova na turniru u Istanbulu. Hrvatsko-ukrajinska kombinacija svladala je hrvatsko-njemački par Antonio Šančić/Andre Begemann u dva seta, nakon što su potonji propustili pet set lopti...

Franka Škugora u prvom kolu parova Istanbula očekivao je dvoboj protiv sunarodnjaka Antonija Šančića koji igra s Nijemcem Andreom Begemannom. Škugor je u paru s Ukrajincem Denisom Molčanovim u dva seta uspio svladati hrvatsko-njemački par, završilo je 6:1, 7:6 (10) nakon sat i 21 minute igre.

Odlično je hrvatsko-ukrajinska kombinacija odigrala prvi set u kojem je izgubila tek devet poena. Povela je s 5:0 i bez većih problema zaključila set u svoju korist.

Za razliku od prvog seta drugi je bio kudikamo izjednačeniji. Škugor i Molčanov poveli su 2:0, no njihovi protivnici odmah uzvraćaju na isti način. Rezultat se nije mijenjao sve do tie-breaka.

Ukupno pet set lopti imali su Šančić i Begemann, ali nisu ih uspjeli iskoristiti. Hrvatsko-ukrajinski par zato koristi drugu meč loptu i dobiva 13. igru sa 12:10.

ATP Istanbul, osmina finala:
Franko Škugor/Denis Molčanov - Antonio Šančić/Andre Begemann 6:1, 7:6 (10)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!