Tenis

Nino Serdarušić novom pobjedom do polufinala Ostrave

Petar Jenjić • petak, 04.05.2018.
Nino Serdarušić novom pobjedom do polufinala Ostrave
Foto: Kristijan Komarica

Nino Serdarušić upisao je još jednu pobjedu na Challengeru u češkoj Ostravi. Za sat i 17 minuta igre hrvatski tenisač svladao je bosanskohercegovačkog predstavnika Tomislava Brkić i tako osigurao prolazak među četiri najbolja...

S dobrim igrama na Challengeru u Ostravi nastavio je Nino Serdarušić koji je u dva seta bio bolji od bosanskohercegovačkog predstavnika Tomislava Brkića. Hrvatski tenisač slavio je u dva seta (6:3, 6:2) za sat i 17 minuta igre.

U cijelom prvom setu mogli smo vidjeti tek jednu break priliku koju je imao hrvatski tenisač. Serdarušić je uspio iskoristiti, povesti s 2:0 i do kraja bez prevelikih problema održavati stečenu razliku.

Serdarušić je na isti način krenuo i u drugi set, iskoristio ukupno treću break loptu i poveo s 2:0. Najveći izazov hrvatskom tenisaču bio je četvrti gem u kojem je Brkić imao tri vezane lopte za oduzimanje servisa, no Serdarušić se uspio izvući i dobiti gem.

U sljedećoj je igri bez izgubljenog poena osvojio protivnički servis o poveo s 4:1. Iako je bosanskohercegovački tenisač uspio vratiti jedan break, Serdarušić uspijeva napraviti novi i bez većih problema zaključiti meč u svoju korist.

Challenger Ostrava, četvrtfinale:
Nino Serdarušić - Tomislav Brkić 6:3, 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!