Tenis

Sjajni Ćorić slavio protiv Struffa i plasirao se u osminu finala

Sportnet • srijeda, 09.05.2018.
Sjajni Ćorić slavio protiv Struffa i plasirao se u osminu finala
Foto: FaH

U drugom kolu ATP turnira u Madridu, Borna Ćorić odličnom igrom pobijedio je njemačkog tenisača, Jana Lennarda Struffa i zasluženo se plasirao u osminu finala...

AUTOR: Jan Šneler

Odlične ovosezonske partije Borne Ćorića nastavile su se i u Madridu. Nakon slavlja protiv devetog nositelja Carrena-Buste hrvatski tenisač u drugom kolu svladao je i Nijemca Jana Lennarda Struffa.

Sjajno je izgledao Ćorić u prvom setu. Već u prvom gemu, hrvatski tenisač stigao je do breaka. Odličan start upotpunio je sjajnim nastavkom. Dominirao je Ćorić prvim setom i s nevjerojatnom lakoćom osvajao svoje servise i bio iznimno kvalitetan na protivnikovom. Nakon vodstva 2:0, hrvatski tenisač osvaja naredna četiri gema i sa 6:0 osvaja prvi set.

Ništa slabije nije počeo niti drugi set. Imao je Ćorić 0:40 kod prvog gema, no ovoga puta Struff je uspio izdržati pritisak. Ćorić je ipak nastavljao s odličnim tenisom te je u petom gemu, iskoristio četvrtu break loptu i oduzeo servis protivniku.

U šestom gemu, njemački tenisač prvi puta je došao do prilike za oduzimanje servisa, no Ćorić je vrlo lako obranio tu šansu. Već u sljedećem gemu, hrvatski tenisač uzvraća udarac, dolazi do 0:40 i po peti put u današnjem meču oduzima servis protivniku. Sigurnim servisom na kraju Ćorić je sa 6:2 uspješno apsolvirao i drugi set.

ATP Madrid, osmina finala (m):
Borna Ćorić (HRV) - Jan Lennard Struff (NJE) 6:0 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!