Rukomet

Lokomotiva lakoćom preko Trešnjevke do finala Kupa

Petar Jenjić • četvrtak, 10.05.2018.
Lokomotiva lakoćom preko Trešnjevke do finala Kupa
Foto: FaH

Rukometašice Lokomotive prve su prošle u finale hrvatskog Kupa. Na završnici koja se igra u Umagu Lokosice su s visokih 29:17 bile bolje od Trešnjevke...

U dvoboju dviju zagrebačkih momčadi do visoke pobjede stigla je Lokomotiva koja je s 29:17 svladala Trešnjevku i tako se plasirala u prvo finale nakon godina izostajanja. Kako je sama utakmica pokazala Trešnjevčanke, koje su finale Kupa igrale prošle godine, nisu uspjele parirati kvalitetnijem protivniku iza kojeg su jako dobri nastupi u europskim natjecanjima.

Lokosice su već do poluvremena imale sedam pogodaka prednosti (14:7), a zahvaljujući sjajnoj Lei Beličev na vratima, koja je obranila tri sedmerca, Lokomotiva se nije još više odvojila.

Održavale su Lokosice razliku u prvoj polovici drugog poluvremena da bi s dva uzastopna pogotka Dore Kalaus došle do, kako se na kraju pokazalo, nedostižnih devet razlike (20:11).

Najbolja je u pobjedničkim redovima bila Paula Posavec sa šest pogodaka, dok su po pet dodale Stela Posavec i Larissa Kalaus. Petra Dičak s pet golova bila je najbolja kod Trešnjevke.

Rukomet, polufinale hrvatskog Kupa:
Lokomotiva - Trešnjevka 29:17

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!