Nogomet

Nigerija protiv Atletico Madrida 22. svibnja

Sportnet • petak, 11.05.2018.
Nigerija protiv Atletico Madrida 22. svibnja
Foto: EPA

Kako je prenio AS, a potvrdio predsjednik španjolske La Lige, Nigerija će protiv Atletico Madrida igrati 22. svibnja prijateljsku utakmicu...

PIŠE: Jan Šneler

Kao dio priprema za predstojeće Svjetsko prvenstvo, nigerijska nogometna reprezentacija odigrat će prijateljski dvoboj s Atletico Madridom. Ovo je vijest koja će svakako oduševiti sve nigerijske navijače koji će posjetiti Godswill Akpabio International Stadium u nigerijskom Uyu.

Utakmica je na rasporedu 22. svibnja, svega par dana nakon finala Europske lige u kojoj će Atletico Madrid igrati protiv Marseillea. Iako to sigurno neće obradovati trenera i momčad iz Madrida, u španjolskoj La Ligi ne skrivaju oduševljenje dogovorenim susretom.

"Ovo je povijesna najava i jako smo uzbuđeni što možemo podijeli ovu vijest s nigerijskim navijačima. Atletico Madrid, jedan od najvećih klubova u La Ligi, doći će u Nigeriju i omogućiti našim navijačima da gledaju svoje omiljene zvijezde izbliza. Afrika i Nigerija su posebno važni i imaju veliku ljubav za španjolski nogomet, a to je nešto na što smo jako ponosni", rekao je predsjednik La Lige Javier Tebas.

Utakmica između Nigerije i Atletico Madrida igrat će se u Uyu, na samom jugu Nigerije, u sklopu inauguralnog GOtv MAX Kupa kojeg organizira nigerijska kompanija MUltiChoice Nigeria.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!