Nogomet

Pogba: "Radije bih osvojio Svjetsko prvenstvo, nego Ballon d'Or

Petar Jenjić • ponedjeljak, 14.05.2018.
Pogba: "Radije bih osvojio Svjetsko prvenstvo, nego Ballon d'Or
Foto: EPA

Francuski reprezentativac i član Manchester Uniteda Paul Pogba u razgovoru za Canal Football Club istaknuo je kako su mu momčadske titule puno važnije od individualnih te da će Francuska dati sve od sebe da ponovi uspjeh iz 1998. godine...

Paul Pogba bit će jedan od najvažnijih igrača francuske reprezentacije u Rusiji, a sam napadač Manchester Uniteda istaknuo je kako mu od individualnih nagrada više znače one osvojene s momčadi.

"Naravno da želim osvojiti Svjetsko prvenstvo i Ligu prvaka te biti najbolji. Ballon d'Or je više san nego cilj. Možete biti sretan čovjek i osvojiti tu nagradu, Ronaldinho je pravi primjer."

Nastavio je Pogba koji je istaknuo veliku motivaciju u želji za ponavljanjem 1998. godine kada je Francuska pred svojim navijačima postala najbolja na svijetu.

"Francuska će pokušati biti šef i na terenu i izvan njega. Što se mene tiče bio sam najbolji mladi igrač 2014. godine, a sada želim biti najbolji igrač", zaključio je Pogba za Canal Football Club.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • verpakovskis15.05.2018. u 08:37
    "Paul Pogba bit će jedan od najvažnijih igrača francuske reprezentacije u Rusiji, a sam napadač Manchester Uniteda istaknuo je..." Napadač ?
    verpakovskis