Nogomet

Oscar Tabarez objavio imena 26 kandidata za odlazak u Rusiju, Cavani i Suarez predvode popis

Mihaela Bradovski • srijeda, 16.05.2018.
Oscar Tabarez objavio imena 26 kandidata za odlazak u Rusiju, Cavani i Suarez predvode popis
Foto: EPA

Urugvajski izbornik Oscar Tabarez odradio je 26 igrača koji kandidiraju za nastup na Svjetskom prvenstvu. Na popisu nema posebnih iznenađenja, a tri imena otpast će do puta u Rusiju...

Oscar Tabarez nije iznenadio popisom kandidata za Svjetsko prvenstvo. Najveći dio onih koji su participirali u kvalifikacijama, nalaze se na popisu, svi nositelji igre su tu, a pozvan je i Nicolas Lodeiro iako je imao dosta problema s ozljedom.

Naravno, popis predvode Luis Suarez i Edinson Cavani kao najveće zvijezde reprezentacije i igrači od kojih se najviše i očekuje u Rusiji.

Urugvajci u Rusiju putuju s velikim očekivanjima, nalaze se u skupini u kojoj su favoriti u društvu Egipta, Rusije i Saudijske Arabije te ne bi smjeli imati problema u prolasku u nokaut fazu.

Urugvajski popis

Golmani: Fernando Muslera (Galatasaray), Martin Silva (Vasco da Gama), Martin Campana (Independiente)

Obrana: Diego Godin (Atletico Madrid), Sebastian Coates (Sporting CP), Jose Maria Gimenez (Atletico Madrid), Maximiliano Pereira (Porto), Gaston Silva (Independiente), Martin Caceres (Lazio), Guillermo Varela (Penarol)

Vezni red: Nahitan Nandez (Boca Juniors), Lucas Torreira (Sampdoria), Matias Vecino (Inter Milan), Federico Valverde (Real Madrid), Rodrigo Bentancur (Juventus), Carlos Sanchez (Monterrey), Giorgian De Arrascaeta (Cruzeiro), Diego Laxalt (Genoa), Cristian Rodriguez (Penarol), Jonathan Urretaviscaya (Monterrey), Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders), Gaston Ramirez (Sampdoria)

Napad: Cristhian Stuani (Girona), Maximiliano Gomez (Celta Vigo), Edinson Cavani (PSG), Luis Suarez (Barcelona)

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!