Košarka

Harden: "Ako odigramo kao što smo večeras, nije bitno tko je protivnik"

Petar Jenjić • četvrtak, 17.05.2018.
Harden: "Ako odigramo kao što smo večeras, nije bitno tko je protivnik"
Foto: EPA

Nakon pobjede protiv Golden State Warriorsa i dolaska do izjednačenja u konferencijskom finalu, James Harden istaknuo je ako i dalje nastave s agresivnom igrom, nije bitno tko je na drugoj strani...

Odličnu utakmicu odigrali su Houston Rocketsi koji su pred domaćim navijačima stigli do poravnanja u finalu Zapadne konferencije na 1-1. Iako su svjesni kako igraju protiv branitelja naslova i momčadi koja je bila najbolja dva puta u posljednje tri sezone, James Harden ističe kako su fokusirani isključivo na utakmice.

"Fokusirani smo na ono što želimo napraviti. Ne obaziremo se na momčad protiv koje igramo jer ako odigramo kao što smo večeras, nije nam bitno tko je na drugoj strani. Ako nismo takvi, onda se dogodi ono što se dogodilo u prvoj utakmici."

"U prvoj utakmici bili smo na 70%, a večeras na 05%. Bili smo jako agresivni u obrani nakon koje smo lakše dolazili do poena iz tranzicije. Ako im dopustimo da se lagano prešetavaju u napadu, onda će nas razbiti, ali ako im maksimalno otežamo, dobre će se stvari dogoditi", zaključio je Harden.

Serija sada seli u Oakland gdje će se odigrati sljedeće dvije nadamo se vrlo zanimljive utakmice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!