Ostali sportovi

Dr. Časl pobjednik Lige prvakinja stolnotenisačica!

Branimir Korać • petak, 18.05.2018.
Dr. Časl pobjednik Lige prvakinja stolnotenisačica!

Stolnotenisačice Dr. Časla, hrvatskog prvaka, odnijele su titulu pobjednica Lige prvakinja čime je Dr. Časl postao prvi hrvatski klub koji se popeo na stolnoteniski vrh...

Stolnotenisačice Dr. Časla ostvarile su povijesni uspjeh i osvojile Ligu prvakinja! U finalnom dvoboju svladale su Bursu u oba susreta, a posebno uvjerljive bile su u domaćoj dvorani gdje su slavile s 3:0.

Već nakon prvog susreta u Bursi bilo je jasno kako će hrvatske prvakinje teško izgubiti trofej, tamo su slavile s 3:2, a s azjskom postavom u Zagrebu jednostavno su bile prejake.

U prvom meču Yu Fu potpuno je nadigrala Janu Noskovu s 11:2, 11:4, 12:10, a nakon što je Doo Hoi Kem s 11:5, 11:8, 11:13, 11:4 svladala Hu Melek, slavlje je moglo početi.

Za potpuno zadovoljstvo pobrinula se Li Jie koja je s 3:2 bila bolja od Simay Kulakceken i tako osigurala Dr. Časlu titulu.

Ovo je sezona apsolutne dominacije Dr. Časla koji je i prije početka sezone najavljivao pohod na sve trofeje, u svim natjecanjima u kojima sudjeluje i obećanje se ispunjava.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10818.05.2018. u 21:58
    e ovaj Dr Casl je pravi terapeut.
    narada108