Nogomet

Lovren: "Uživat ćemo u finalu i nadam se da ćemo izaći kao pobjednici"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 21.05.2018.
Lovren: "Uživat ćemo u finalu i nadam se da ćemo izaći kao pobjednici"
Foto: EPA

Posljednju najavu uoči finala Lige prvaka dao je i Dejan Lovren koji je istaknuo kako se nada da će o toj utakmici jednog dana moći pričati svojoj obitelji...

Finale Lige prvaka najavio je i branič Liverpoola Dejan Lovren koji će tako od dolaska u klub tražiti prvi trofej. Bolji od titule najbolje momčadi Europe ne može poželjeti.

"Osvajanje Lige prvaka je san svih nas, od malena sanjam o podizanju tog pehara. Sada se nalazimo uoči najvažnijih dana u našim karijerama. Nadam se da ćemo o ovome jednog dana pričati svojim obiteljima i djeci, u ovoj utakmici nemamo što izgubiti."

Na drugoj strani čeka ga dvoboj protiv dvojice suigrača iz reprezentacije, Luke Modrića i Matea Kovačića.

"Kada sam s njima posljednji put razgovarao rekao sam im da se vidimo u finalu. Uživat ćemo u tome s nadom da možemo izaći kao pobjednici. Moramo biti ponosni od početka na ono što napravili."

"Borit ćemo se za naslov protiv momčadi kojoj je ovo treće finale zaredom. Igrat ćemo protiv protivnika naviknutog na ovakve utakmice, oni su ušli u povijest, a sada traže nešto naoko nemoguće. Ipak, i mi tražimo svoj san", zaključio je Lovren za službene stranice kluba.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!