Tenis

Dodig i Ram rutinski ušli u drugo kolo Ženeve

Sportnet • utorak, 22.05.2018.
Dodig i Ram rutinski ušli u drugo kolo Ženeve
Foto: Kristijan Komarica

Bez prevelikih problema, hrvatski tenisač Ivan Dodig i Rajeev Ram ušli su u drugo kolo ATP turnira u parovima koje se igra u Ženevi...

PIŠE: Jan Šneler

Kao što se i očekuje od drugih nositelja, Ivan Dodig i Rajeev Ram nisu se pretjerano mučili u prvom kolu ATP turnira u Ženevi. Za nešto manje od 80 minuta, uspješno su svladali Sandera Arendsa i Adila Shamasdina.

U prvom setu, tek jedna break lopta bila je dovoljna hrvatsko-indijskom paru. U četvrtom gemu, Dodig i Ram došli su do 30:40 te uspješno oduzeli servis protivnicima. Sigurnim servisima do kraja seta, okončali su prvu dionicu meča sa 6:3.

Drugi set također bolje otvaraju Dodig i Ram. U trećem gemu imaju 0:40, no tek iz četvrtog pokušaja uspijevaju uzeti break. Meč je mogao i ranije završiti, no pri vodstvo 4:3, protivnici dolaze do prvog breaka u meču. Arends i Shamasdin iskoristili su slabiju igru Dodiga i Rama te vratili izgubljeno.

Meč je otišao do 13. igre u kojoj ipak neizvjesnosti nije bilo. Vrlo rano su poveli Dodig i Ram s 4:1 i potpuno kontrolirali tie-break. Na kraju su sa 7:3 osvojili 13. igru i okončali meč.

U drugom kolu, Dodig i Ram igrat će protiv Scotta Lipskyja i Davida Marrera-Santane. Do sada se ova dva para nisu susretala na ATP Touru.

ATP Ženeva, parovi (m), 1. kolo:
Dodig/Ram - Arends/Shamasdin 6:3 7:6(3)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!