Košarka

Nazor: "Jedino dobro iz ove utakmice je pobjeda", Zdovc: "Igrali smo slabo i premekano"

Sportnet • četvrtak, 24.05.2018.
Nazor: "Jedino dobro iz ove utakmice je pobjeda", Zdovc: "Igrali smo slabo i premekano"
Foto: FaH

Apsolutno zasluženu pobjedu upisala je Cibona protiv Cedevite čime je došla do vodstva u finalnoj seriji. Dok iz Ciboninog tabora ističu kako je jedino dobro u odigranoj utakmici pobjeda, Jure Zdovc kazao je kako ovo nije košarka koju želi od svojih igrača...

Ante Nazor, trener Cibone: "Čestitam momcima na pobjedi, nisam očekivao utakmicu na veliki broj poena jer su finala više ratnički nastrojena. Susret je bio bam-bam i ono s čim ne mogu biti zadovoljan jest da smo u jednom trenutku gledali semafor i prestali igrati, a to se ne smije događati."

"Moramo igrati od početka do kraja utakmice i nadam se da ćemo u sljedećoj utakmici imati puno jači fokus. 25 poena je preveliki kapital da bi ovako kockarski ušli u samu završnicu. Jedino dobro u ovoj utakmici je pobjeda", dodao je strateg Vukova.

Domagoj Bošnjak, igrač Cibone: "Imali smo stvarno odličnih perioda, ali i gluposti. Nismo još ništa odradili i ovo je tek početak serije, trebamo se pripremiti za nedjelju i pokušati opet pobijediti. U ovoj utakmici bilo je svega, imali smo 25 koševa prednosti, a na kraju je opet došlo u egal. Iza ove utakmice treba zapisati samo pobjedu."

Jure Zdovc, trener Cedevite: "Čestitam Ciboni na pobjedi, igrali smo slabo i premekano, a protiv Cibone treba igrati čvrsto, treba se s njima potući jer neki njihovi igrači imaju status koji još nisam vidio, mogu raditi što žele i mi se tu ne snađemo.

"Počeli smo preslabo, no ako smo imali snage da dođemo na minus šest znači da je snaga bila tu negdje, ali je bila negdje skrivena. Već neko vrijeme igramo sebičnu i egoističnu košarku, a to nije ono što želim. Ja sam za dva driblinga i dodavanje, a Cibona baš na drugoj strani igra kako ja želim. Oni su dodavali i pogađali, a poslije su imali i sreće. Pogađali su neke teške šuteve od table, ali na neki način su to možda i zaslužili", zaključio je Zdovc.

KK Cedevita

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!