Košarka

Harden: "Sve je u našim rukama, ništa se nije promijenilo"

Petar Jenjić • nedjelja, 27.05.2018.
Harden: "Sve je u našim rukama, ništa se nije promijenilo"
Foto: EPA

Houston Rocketsi vjeruju kako će u odlučujućoj, sedmoj utakmici finala Zapadne konferencije uspjeti doći do pobjede protiv branitelja naslova Golden State Warriorsa. Najbolja momčad regularnog dijela sezone možda će u spomenutoj utakmici morati igrati bez Chrisa Paula, dok James Harden vjeruje kako je sve u njihovim rukama...

Golden State Warriorsi došli su do izjednačenja na 3-3 u finalnoj seriji Zapada protiv Houston Rocketsa koji su igrali bez ozlijeđenog Chrisa Paula. U noći s ponedjeljka na utorak saznat ćemo tko će proći u veliko finale.

Možda i očekivano, James Harden nije mogao sam vući Rocketse na gostovanju u Oaklandu, a susret je zaključio s 32 poena, sedam skokova, devet dodavanja, ali i devet izgubljenih lopti. Ipak, vjeruje kako je sve u njihovim rukama.

"Ništa se za nas nije promijenilo, još se uvijek za sve nas pita. Imamo sasvim dovoljno samopouzdanja i snage ovo iznijeti. Svjesni smo da imamo još jednu priliku, ali na svu sreću imat ćemo podršku naših vjernih navijača."

Houston je svjestan kako će odlučujuću utakmicu možda morati odigrati bez Paula, a prema pisanju ESPN-a razigravač Rocketsa: "Više neće, nego hoće igrati, ali radi na tome u svakom pogledu"

"Naravno da želimo da Paul nastupi jer je jedan od najboljih razigravača u ligi, ali ako ne bude nešto ćemo smisliti. Napravit ćemo sve da pobijedimo ovu utakmicu, pet igrača na terenu i svi ostali koji budu ulazili u igru moraju raditi, to je ono što želimo", dodao je P.J. Tucker.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!