Nogomet

VIDEO: Meksikanci u Pasadeni remizirali s pomlađenim Walesom

Branimir Korać • utorak, 29.05.2018.
VIDEO: Meksikanci u Pasadeni remizirali s pomlađenim Walesom
Foto: EPA

U sklopu priprema za nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji Meksiko je u Pasadeni igrao protiv Walesa, a susret je okončan remijem bez pogodaka...

Pomlađena reprezentacija Walesa bez Garetha Balea upisala je remi protiv Meksika u gostujućim uvjetima u Pasadeni gdje je na Rose Bowlu na tribinama bilo preko 80 tisuća gledatelja, u ogromnom postotku Meksikanaca i njihovih navijača.

Ryan Giggs i u ovom dvoboju pružio je priliku nizu mlađih igrača, a oni su izdržali pritisak koji je Meksiko stvorio u drugom poluvremenu. Da stvar bude još gora po Velšane, Ashley Williams još u prvom poluvremenu morao je zbog ozljede napustiti igru, no Meksiko nije uspio konkretizirati bolju igru i konstantan boravak na velškoj polovici.

Wayne Hennessey branio je sjajno i predstavljao nepremostivu prepreku za meksičke napadače koji su u niz navrata propuštali realizirati odlične situacije.

Na kraju je Meksiko imao 69 posto vremena loptu u svojim nogama, uputio je 22 udarca prema golu, a Wales samo tri te je imao deset kornera više. Nije to uspio iskoristiti i susret je završio bez pogodaka.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!