Nogomet

Iran prva reprezentacija koja je doputovala u Rusiju, devet dana prije otvaranja Prvenstva

Branimir Korać • srijeda, 06.06.2018.
Iran prva reprezentacija koja je doputovala u Rusiju, devet dana prije otvaranja Prvenstva
Foto: EPA

Uz domaćina Rusiju koja je odradila dio priprema u Austriji i vratila se kući, prva reprezentacija koja je doputovala na poprište Svjetskog prvenstva je Iran...

Bliži se početak Svjetskog nogometnog prvenstva, a prve reprezentacije kreću prema Rusiji. Prvi koji su stigli u Moskvu su reprezentativci Irana koji su svečano dočekani i vrijeme do početka Prvenstva provest će pripremajući se u svojoj bazi.

Iran će biti smješten u Moskovskoj regiji, a pripremat će se u Lokomotiv Bakovka trening centru za prvi susret na SP-u, 15. lipnja u St. Peterburgu protiv Maroka.

Iranci su doputovali u zračnu luku Vnukovo gdje ih je dočekao regionalni ministar sporta Roman Terjuškov, a izbornik Carlos Queiroz je poručio:

"Biti u Rusiji je ostvarenje sna za iranski nogomet. Ostvarili smo to kroz naporan rad i odricanja i za nas je ovo velika privilegija."

Uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu, Iran će odraditi još jednu pripremnu utakmicu i to u Moskvi protiv Litve 8. lipnja, točno tjedan dana uoči sraza s Marokom.

Embed from Getty Images

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2018.Iran
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!