Nogomet

Azijska epizoda nije dugo trajala, Ante Erceg preselio u redove Brondbyja

Petar Jenjić • srijeda, 06.06.2018.
Azijska epizoda nije dugo trajala, Ante Erceg preselio u redove Brondbyja

Ante Erceg novi je igrač danskog Brondybja, priopćio je klub na službenim stranicama. 28-godišnji nogometaš potpisao je na četiri sezone kao slobodan igrač...

Službene web stranice danskog Brondbyja objavile su dovođenje nekadašnjeg igrača Splita i Hajduka Ante Ercega u svoje redove. Erceg je stigao u klub kao slobodan igrač i potpisao ugovor na četiri godine.

Upravo činjenica kako nije bio slobodan igrač bio je razlog što u Dansku nije stigao još prošlog ljeta. Istaknuo je to i direktor kluba Troles Bech.

"Antu Ercega pratimo već godinu dana temeljito pa znamo što dobivamo. Osjetili smo i na svom tijelu kako je Ante ubojit napadač prošlo ljeto, vrlo je agresivan i brz te ima dobru završnicu. Nakon dviju utakmica protiv Hajduka pregovarali smo oko njegovog dolaska, no ekonomski nije bilo pogodno za nas. Sada je došao kao slobodan igrač što znači da ne bi bio ovjde da to nije želio."

Erceg je Hajduk napustio u siječnju ove godine kada je otišao u emiratski Shabab Al Ahli gdje je sezona bila neuspješna, a uprava kluba odlučila otpustiti skupo plaćene strane nogometaše.

FOTO: brondby.com

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.06.2018. u 23:47
    Oduvijek je sanjao da zaigra za Brondby
    Obrisan korisnik