Ostali sportovi

Filip Hrgović prebio Filiberta Tovara, treneri prekinuli meč u četvrtoj rundi!

Branimir Korać • subota, 09.06.2018.
Filip Hrgović prebio Filiberta Tovara, treneri prekinuli meč u četvrtoj rundi!

Filip Hrgović upisao je i petu pobjedu u petom profesionalnom meču, prebio je Meksikanca Filiberta Tovara i nakon apsolutne dominacije kroz tri i pol runde, u četvrtoj su iz meksičkog kuta odlučili prekinuti meč i muku kroz koju je prolazio njihov borac...

Filiberto Tovar predstavljen je kao opasan borac koji nema nijedan poraz u mladoj karijeri, ali nije bio niti blizu Filipu Hrgoviću. Rutinski, kao na treningu Hrgović je razbijao protivnika koji niti tehnički, a niti taktički nije na Filipovoj razini.

Hrgović je bio sjajno pripremljen, od početka se vidjelo koliko je samouvjeren, a nakon što je osjetio protivnika i shvatio kako mu ovaj ne može ništa, krenuo je u završavanje meča.

Već u prvoj rundi Tovaru su koljena klecnula nakon odličnog udarca Hrgovića i Meksikanca je tu spasio samo kraj runde. Da je runda potrajala još 20-ak sekundi, Tovar bi se jako teško izvukao.

Nastavilo se u istom ritmu i u drugoj rundi, uz totalnu dominaciju Hrgovića, a Tovar je u trećoj ipak posustao od silnih udaraca i završio na podu. Prvi nokdaun je izdržao i nekako završio rundu.

Od početka četvrte runde Hrgović je upućivao čiste i snažne udarce, Tovar je bio potpuno nemoćan i na rubu nokdauna, a to su vidjeli i iz njegovog kuta te odlučili prekinuti muku bacivši ručnik u ring.

Meksikancu svaka čast na količini udaraca koju je izdržao, a Hrgović je samo potvrdio kako je prejak za ovakve protivnike. Sljedeća borba je u Zagrebu u Areni gdje će Hrgović boksati za neku od titula.

Za očekivati je napokon i ozbiljnijeg protivnika, ali s ovakvim boksom Hrgović se ne treba bojati nikog od boraca koji će mu doći.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Kracho09.06.2018. u 23:05
    Ubij ubij ubij Tovara, Tovaraaaa, Tovaraaaaa
    Kracho