Nogomet

Tony Adams: "Zabrinut sam za igrače Tottenhama, mislim da ne znaju kako pobjeđivati"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 11.06.2018.
Tony Adams: "Zabrinut sam za igrače Tottenhama, mislim da ne znaju kako pobjeđivati"
Foto: EPA

Nekadašnji kapetan Arsenala i engleske reprezentacije Tony Adams u razgovoru za The Sun istaknuo je kako su šanse Engleske za osvajanjem naslova umanjene zbog igrača Tottenham Hotspura koji nemaju pobjednički mentalitet...

Harry Kane, Dele Alli, Danny Rose, Eric Dier i Kieran Trippier igrači su Tottenhama koji će predstavljati Englesku na Svjetskom prvenstvu. Nekadašnji kapetan Arsenala i engleske nogometne reprezentacije Tony Adams istaknuo je kako njihova nemogućnost osvajanja trofeja na klupskoj razini znači da ne posjeduju pobjednički mentalitet.

"Morate se znati nositi s pobjeđivanjem, kako emocionalno tako i psihički. Ako ne znate kako pobijediti to nećete ni ostvariti. Zabrinut sam zbog igrača Tottenhama jer mislim da oni ne znaju kako pobjeđivati. Odlični su igrači, ali u određenim trenucima sezone i na turnirima trebate se istaknuti, postoji nešto što svaki igrač mora imati."

"Reprezentacije koje osvajaju Svjetska prvenstva imaju pravo "sidro", poput Sergija Ramosa ili Fabija Cannavara. Engleska to nema. Ima solidan ždrijeb sve do četvrtfinala i ako do tamo dođe to će biti odlično", kazao je Adams u razgovoru za The Sun gdje je istaknuo Garetha Southgatea kao pravog čovjeka za poziciju izbornika.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ManchaVerde11.06.2018. u 18:52
    Koji pak-su, ne moze preci preko klupskih kompleksa...inace, Engleska je ful toga osvojila dok je on, naviknut na pobjede, igrao ;)
    ManchaVerde