Nogomet

Griezmann: "Vjerujem da ćemo u ključnim trenucima biti pravi"

Petar Jenjić • utorak, 12.06.2018.
Griezmann: "Vjerujem da ćemo u ključnim trenucima biti pravi"
Foto: EPA

Napadač francuske nogometne reprezentacije Antoine Griezmann kazao je kako njegova momčad ima dovoljno snage za osvajanje Svjetskog prvenstva u Rusiji...

"Moj je cilj osvojiti Svjetsko prvenstvo s Francuskom i nije važno kako ili kakvim ćemo stilom igrati. Vjerujem u ovu grupu igrača i da ćemo u ključnim trenucima biti pravi. U napadu znamo kako kazniti svaku reprezentaciju", kazao je napadač Atletico Madrida Antoine Griezmann na konferenciji za medije u utorak.

Francuska će Prvenstvo otvoriti utakmicom protiv Australije u subotu, nakon čega slijede utakmice protiv Danske i Perua.

"Prva utakmica je najvažnija, posebno za cijeli kolektiv. Želimo pobijediti kako bi se približili prolasku u osminu finala. Peru i Danska jake su reprezentacije, dobro ih poznajemo i da se brane kao jedno. Ipak, trenutno smo potpuno usmjereni na Australiju."

Na pitanje o klupskoj budućnosti i eventualnom odlasku iz Atletica Griezmann je rekao kako je donio odluku, ali trenutno nije ni mjesto ni vrijeme za otkrivanje.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!