Nogomet

Oglasio se i Hajduk: "Karlo, hvala ti i sretno"

Sportnet • petak, 15.06.2018.
Oglasio se i Hajduk: "Karlo, hvala ti i sretno"
Foto: FaH

Nakon službene objave Club Bruggea u kojoj je pisalo da je Karlo Letica novi igrač belgijskog prvaka, oglasio se i Hajduk koji je svom igraču poželio jako puno sreće u nastavku karijere. Objavu Hajduka prenosimo u cijelosti..

Karlo Letica više nije igrač Hajduka! Nakon 22 službena nastupa u Hajdukovom dresu, 21-godišnji vratar s Poljuda je prešao u redove aktualnog belgijskog prvaka Club Brugge. Radi se o rekordnom vratarskom transferu u povijesti hrvatskog nogometa kojeg je do sada držao Lovre Kalinić koji je prije godinu i pol dana prešao Gent.

Karlo Letica debitirao je za prvu momčad u sezoni 2017/2018 u susretu sa Slaven Belupom na Poljudu. U svom debiju sačuvao je mrežu Bijelih netaknutom. Pred kraj jesenskog dijela sezone dobio je priliku u Jadranskom derbiju na Rujevici i odmah se proslavio obranom jedanaesterca Mariju Gavranoviću. Tom obranom donio je Hajduku tri boda na gostovanju kod Rijeke.

Posebno će se pamtiti utakmica s Istrom 1961 na Poljudu iz ožujka ove godine kada je Letica postigao pogodak glavom u posljednjim trenutcima susreta za pobjedu Bijelih.

Letica je u 22 nastupa odigrao ukupno 2010 minuta, primio je 15 golova, a u čak 12 utakmica sačuvao je svoju mrežu netaknutom.

Karlo, hvala Ti na svemu što si pružio u bijelom i želimo ti puno sreće u nastavku karijere!

hajduk.hr

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!