Nogomet

Zanimljiva suradnja u Lisabonu: Mihajlović dolazi na klupu Sportinga

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 18.06.2018.
Zanimljiva suradnja u Lisabonu: Mihajlović dolazi na klupu Sportinga
Foto: Getty

Sporting iz Lisabona dobio je novog trenera. Siniša Mihajlović napustio je Serie A i pronašao angažman u Portugalu gdje će surađivati s ekscentričnim predsjednikom Brunom de Carvalhom...

Nakon ružnog završetka sezone, napada na igrače, kritiziranja igrača putem društvenih mreža od strane predsjednika kluba i na kraju želje dijela igrača za odlaskom, u Sportingu okreću novi list.

Među onima koji su napustili klub su dosadašnji trener Jorge Jesus koji je "pobjegao" na Bliski istok te reprezentativni vratar Rui Patricio, inače dijete kluba i kapetan koji je cijelu karijeru proveo u Sportingu.

Obojica su ušli u sukob s predsjednikom, koji je tijekom sezone i suspendirao cijelu momčad, te su na kraju napustili Sporting, a De Carvalho krenuo u potragu za novim trenerom. Pronašao ga je u Siniši Mihajloviću kojem će to biti prvi klupski angažman izvan Serie A.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će Bruno de Carvalho i Mihajlović surađivati i koliko će ta suradnja potrajati.

Inače Mihajlović je bez posla od početka godine kada je zaradio otkaz u Torinu nakon ispadanja iz Coppa Italije i neuvjerljivih nastupa u prvenstvu. Vodio je još i Bolognu, Cataniju, Fiorentinu, Sampdoriju i Milan, a jedno vrijeme bio je i izbornik reprezentacije Srbije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!