Nogomet

Moglo je i gore: Dinamo na Estonce ili Izraelce

Jan Šneler • utorak, 19.06.2018.
Moglo je i gore: Dinamo na Estonce ili Izraelce
Foto: FaH

U Nyonu su izvučeni parovi prvog i drugog pretkola Lige prvaka, a hrvatski prvak Dinamo igrat će protiv pobjednika dvoboja između Flore Tallinn i Hapoela Beer Sheve...

Ždrijeb drugog pretkola Lige prvaka u francuskom Nyonu bio je izuzetno povoljan za hrvatskog prvaka. Iako je Dinamo bio nositelj, ždrijeb mu je mogao donijeti puno jače protivnike, poput Cluja, Rosenborga ili Midtyjllanda.

Dinamo će ipak u drugom pretkolu igrati protiv pobjednika susreta između Flore Tallinn i Hapoela Beer Sheve. Oba protivnika prolazna su i s njima Dinamo ne bi smio imati većih problema. Prvi susret na rasporedu je 24. ili 25. srpnja na Maksimiru, dok je uzvrat tjedan dana kasnije.

Ako Dinamo ostvari prolaz u treće pretkolo, gotovo je izvjesno kako više neće imati status nositelja. U slučaju poraza u drugom pretkolu, Dinamo ne bi ispao iz europskih natjecanja, već bi nastavio nastup u trećem pretkolu Europske lige.

Liga prvaka, drugo pretkolo:
Dinamo - Flora Tallinn (Estonija)/Hapoel Beer Sheva (Izrael)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • derivoje19.06.2018. u 15:30
    Moglo je i gore, ali ja veoma respektiram ove Izraelce. Treba se samo sjetiti njihovog nastupa prije dvije sezone u EL gdje su dva puta dobili Intera, a još dva puta odigrali x sa Southamptonom.
    derivoje