Nogomet

Ramos odgovorio Maradoni: "U Argentini svi znaju da je Maradona daleko od najboljeg Argentinca - Messija"

Dario Dodić • četvrtak, 21.06.2018.
Ramos odgovorio Maradoni: "U Argentini svi znaju da je Maradona daleko od najboljeg Argentinca - Messija"
Foto: EPA

Nakon utakmice Španjolske i Irana bilo je zanimljivo u mix-zoni gdje je Sergio Ramos odlučio poravnati račune s argentinskom legendom, Diegom Maradonom. Za tu priliku iskoristio je svog inače ljutog rivala, Lea Messija...

Umjesto da komentira utakmicu i pobjedu Španjolske protiv Irana, kapetan Furije Sergio Ramos prvo je morao raščistiti račune s Diegom Maradonom.

Naime, popularni Mali zeleni odlučio se za nizak udarac rekavši kako Ramos nije pravi vođa na travnjaku, barem ne kao Urugvajac Diego Godin, što je igrača Real Madrida čini se pogodilo.

Nije mu ostao dužan Ramos, iako su Real Madrid i Barcelona ljuti rivali, Španjolac je za odgovor izabrao uzdići Lea Messija: "Svi u Argentini znaju da je Maradona svjetlosnim godinama daleko od najboljeg argentinskog igrača svih vremena, za mene je to Messi", izjavio je španjolski kapetan.

Prokomentirao je i dvoboj s Iranom kapetan Španjolske: "Sretni smo jer smo napravili još jedan korak naprijed. Sada moramo pokušati osvojiti skupinu. To je naš cilj, mislim da možemo napredovati u svim poljima", poručio je Ramos.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • pikepiletina21.06.2018. u 08:41
    koji debil
    pikepiletina