Nogomet

Clarin: "Hrvatska je s Modrićem za kormilom imala sve što je Argentini nedostajalo"

Mihaela Bradovski • petak, 22.06.2018.
Clarin: "Hrvatska je s Modrićem za kormilom imala sve što je Argentini nedostajalo"
Foto: FaH

Jedan od vodećih argentinskih medija, Clarin, pružio je Argentini Hrvatsku za primjer i ustvrdio je kako je Hrvatska imala sve ono što je Argentini nedostajalo...

Argentinska javnost nije razočarana nego šokirana igrama koje prikazuje njihova reprezentacija u Rusiji, a jedan od vodećih argentinskih medija Clarin ne skriva razočaranje.

"Kada isključite Messija iz igre, nije teško zamisliti koliko ostali igrači mogu ponuditi. Protiv Hrvatske Argentina je bila sramežljiva, vrlo krhka u obrani i bez mogućnosti za oporavak. Leo Messi je već 675 minuta bez pogotka na svjetskim prvenstvima. Momčad nema vođu na terenu."

Hrvatska je imala sve ono što Argentina nije imala, tvrdi Clarin.

"S Modrićem za kormilom, Hrvatska je imala sve ono što je Argentini nedostajalo. Disciplinu, strategiju, kvalitetu i sjajne individualce koji su znali iskoristiti poklone koje je Argentina pružala. Konačnih 3:0 velika je nagrada za Europljane i teška kazna za nas."

Clarinov novinar Hector Gambini u kolumni pod nazivom "Ovo nije kolumna o Messiju" napisao je:

"Nevjerojatna pogreška vratara Caballera i sjajno dirigiranje igrom Modrića. Onaj za kojeg smo se trebali pobrinuti, onaj kojeg smo trebali čuvati, onaj je koji je odigrao jako dobro. Prva lekcija: svi su igrali dobro. Druga lekcija: onaj koji se trebao pojaviti, pojavio se, postigao pogodak plešući lijevo-desno i zatim pogodivši."

"Ova kolumna ne govori o Messiju jer on nije bio na terenu, a nije u redu pisati o onima koji su bili odsutni."

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!