Nogomet

Fabregas: "Ronaldo igra dobro, ali zabio je iz penala, prekida, kornera i pogreške"

Mihaela Bradovski • petak, 22.06.2018.
Fabregas: "Ronaldo igra dobro, ali zabio je iz penala, prekida, kornera i pogreške"
Foto: EPA

Cesc Fabregas u kolumni za BBC osvrnuo se i na golgeterski učinak Cristiana Ronalda koji je zasad prvi strijelac Prvenstva te nije bio impresioniran....

Kako nije zaradio pozivnicu u španjolsku reprezentaciju, Cesc Fabregas prebacio se na novinarstvo i glumi kolumnistu i stručnog komentatora za BBC.

Nakon dvoboja Argentine i Hrvatske branio je Lea Messija i prebacivao krivicu na ostale igrače, a u kolumni je potvrdio svoje mišljenje. Osim toga nije baš iskazao neku impresioniranost dosadašnjim učinkom Cristiana Ronalda koji s četiri gola i hattrickom protiv Španjolske predvodi strijelce.

"Ronaldo u Portugalu ima posve drugačiju ulogu, uglavnom stoji naprijed i ne mora tračati po cijelom terenu. Igra dobro, ali ako stvarno pogledate što je učinio, postigao je jedan gol iz penala, jedan iz slobodnog udarca, jedan iz kornera i jedan iz pogreške De Gee koji je morao obraniti njegov udarac."

"Ne možete reći da su on i Portugal pokazali neku veliku kombinatorilu ili tiki-taka nogomet. Svaka mu čast, naravno, ali golovi su došli iz prekida penala ili pogrešaka."

Igrač koji je najviše impresionirao Fabregasa je Carlos Vela koji je odradio dobar defanzivni dio posla na Toniju Kroosu u meksičkoj pobjedi protiv Njemačke.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • zagri7923.06.2018. u 12:41
    Pa tko kaze da su morali pokazati tika-taku da bi eto Fabregas bio impresioniran?Ljudi igraju na drukciji nacin. Nije "tika-taka" mjerilo necijeg kvaliteta valjda?! Sto je trebao napraviti Ronaldo? Zabiti 4 gola u dvije utakmice s centra da bi bio "priznat"! Nekima je bolje da... [više na forumu]
    zagri79
  • Obrisan korisnik22.06.2018. u 20:11
    Priča gluposti. Nije lako zabiti 4 gola u 2 utakmice na bilo koji način.
    Obrisan korisnik