Nogomet

Lovren: "Modrić bi vjerojatno više pozornosti dobio da je Španjolac ili Nijemac"

Petar Jenjić • nedjelja, 24.06.2018.
Lovren: "Modrić bi vjerojatno više pozornosti dobio da je Španjolac ili Nijemac"
Foto: FaH

Stoper hrvatske reprezentacije Dejan Lovren istaknuo je kako je Luka Modrić među najboljim svjetskim igračima i kao takvog treba ga se češće uzimati u obzir za Ballon d'Or...

Dejan Lovren ponovno je pohvalio kapetana Luku Modrića ističući kako je nepravedno zapostavljen u razgovorima za Ballon d'Or.

"Miran je, iskusan, zna kako igrati velike utakmice i pravi je užitak igrati s njim. Sigurno bi dobio više pozornosti da je Španjolac ili Nijemac. Tko zna, možda bi osvojio i Ballon d'Or."

"Zbog toga što smo mala zemlja, ne dobiva onoliko pozornosti koliko zaslužuje, ali svi volimo nogomet i znamo da je sjajan igrač, jedan od najboljih na svijetu", dodao je Lovren i prokomentirao činjenicu kako će Hrvatska igrati s prilično izmijenjenom postavom protiv Islanda.

"Potpuno razumijem argentinske brige što žele da igramo u punom sastavu sljedeću utakmicu, ali moramo misliti o tome da ne smijemo igrati s igračima koji imaju žute kartone. Izbornik je taj koji će donijeti konačnu odluku, mi smo svi spremni."

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!