Nogomet

Nishino: "Pozitivno je to što smo nakon oba primljena gola uspjeli izjednačiti"

Petar Jenjić • nedjelja, 24.06.2018.
Nishino: "Pozitivno je to što smo nakon oba primljena gola uspjeli izjednačiti"
Foto: EPA

Izbornik japanske nogometne reprezentacije Akira Nishino u razgovoru s medijima istaknuo je nadu kako će ovaj rezultat voditi prema dobroj sljedećoj utakmici, koja će potpuno odlučiti o tome tko prolazi u osminu finala...

Nogometaši Japana osvojili su bod protiv Senegala nakon što su se dva puta uspjeli vratiti iz zaostatka. Odlična utakmica u Jekaterinburgu završila je rezultatom 2:2 i sada obje momčadi imaju po četiri boda.

Izbornik Akira Nishino kazao je kako je jako zadovoljan što se njegova momčad dva puta vratila iz zaostatka što mu je pokazalo kako igrači imaju puno samopouzdanja koje će pokušati prenijeti i na posljednju utakmicu skupine.

"Jako teška utakmica, znali smo to i prije početka, kao i da se protiv Senegala teško dolazi do pobjede. Bili smo dovoljno mirni nakon primljenih golova i jako je pozitivno što smo nakon oba uspjeli doći do izjednačenja. Gradili smo napade i igrali u željenom ritmu."

"Zamjene su odigrale jako dobro i mislim da sam pogodio s tajmingom. Igrači su bili pozitivni i puni samopouzdanja, toliko da sam mislio da smo mogli i pobijediti što smo stvarno i željeli. Međutim, Senegal je jaka momčad i nadam se da će ovaj rezultat voditi prema uspjehu u sljedećem susretu", zaključio je japanski izbornik.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!