Nogomet

Messi je novac bačen u vjetar, John Stones iznad svih!

Sportnet • ponedjeljak, 25.06.2018.
Messi je novac bačen u vjetar, John Stones iznad svih!

Zaključeno je i drugo kolo Sportnet Managera by Samsung. Pobjednik kola je momčad zanimljivog imena, Ne sjecam se, u kojoj, zanimljivo, nema Luke Modrića...

Dva su kola Sportnet Managera by Samsung iza nas, a na vrhu je vrlo gužvovito (ako je to uopće riječ). Pobjeda u drugom kolu pripala je momčadi Ne sjecam se, vlasnik koje je pucao iz svih oružja kako bi došao do pobjede. Osvojio je nevjerojatnih 108 bodova u jednom kolu!

Pogodio je gazda koji se ne sjeća postavivši Harryja Kanea za Super kapetana i tako utrostručivši njegov bodovni učinak, jer kao što stara poslovica kaže "36 je uvijek bolje od 12".

Da Kane ne bude usamljen u napadu vlasnik momčadi pridružio mu je i Romelua Lukakua, koji je ukupnom učinku dodao devet bodova. Dobro je tržio i s Trippierom (8 bodova), Eriksenom i Coutinhom (obojica po sedam bodova). Uključio je gazda i Džokere s klupe i tek s jednim igračem promašio. Naime, El Shenawy je primio tri gola i tako učinak momčadi Ne sjecam se umanjio za jedan bod. Nitko se toga neće sjećati jer mu je ostatak klupe donio 18 bodova. Tako je to kad na klupu staviš neočekivano dobre Ruse, Denisa Čeriševa i Artema Dzjubu.

Vodeća momčad nakon dva kola je Addicted sa 163 boda. Drugoplasirani je Ne sjecam se sa 158 bodova, treći su Vatreni labudovi. S obzirom na to da su dotični dokazali da se bez problema može osvojiti i preko 100 bodova u jednom kolu jasno je kako ništa nije gotovo. Pažljivo birajte Super kapetane i dobro promislite kad ćete uključiti Džokere s klupe.

Inače, najbolje su u drugom kolu tržili oni koji su u momčadi stavili Johna Stonesa, Englez je za sedam milijuna eura svojim gazdama donio čak 14 bodova. Kane je donio 12, Yerry Mina, koji je jučer ubijao Poljake u pojam, zaradio je 11 bodova za samo 6,5 milijuna eura. Desetkom su svoje vlasnike nagradili Wahbi Khazri, Ahmed Musa i Eden Hazard.

Promotrimo na trenutak i one najskuplje igrače. Cristiano Ronaldo je svojim momčadima donio šest bodova, već spomenuti Kane je zasad odlična investicija, s 12 bodova u drugom i deset u prvom kolu. Leo Messi je i dalje novac bačen u vjetar. Nakon nule u prvom kolu Argentinac se nije dobro proveo niti protiv Hrvata, za 18 milijuna eura svojim je nesretnim vlasnicima donio tek dva boda.

Pogledamo li hrvatsku reprezentaciju, najviše su bodova u drugom kolu donijeli Luka Modrić i Ivan Rakitić, po osam, no izgledno je kako će se to promijeniti u trećem kolu.

Danas počinje treće kolo u kojem se motivacija razlikuje od sastava do sastava. Dobro procijenite tko će s rezervama, a tko s najjačim sastavom, komu trebaju pobjede i golovi, a tko će s rezervama razbiti Island.

Rok za slaganje momčadi za treće kolo Sportnet Managera by Samsung je danas u 15:59, nemate još puno vremena. I ne zaboravite za što se borite, pobjednik Sportnet Managera by Samsung osvaja Samsungov 55" UHD 4K Smart TV NU7400 Serija 7 (UE55NU7402UXXH)!

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2018.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!